Chci mit vsude stejne reprodktory a precijen mam pocit, ze ty moje hraji lip, nez ty origo. A to nejen stredobas ale i ten vyskac. Navic chci mit vsechny repro v aute stejny, aby to hralo tak nejak stejne a ne odlisne. Uprimne kdybys mi tohle rekl, nez jsem menil zadni repro (to jsi tusim jeste ani nebyl regly na foru, ci jen kratce
), tak bych to udelal, pac jsem puvodne chtel menit jen spodek
Ale vis jak to je, jak clovek jednou ochutna ...
Jo jinak to je cena za par, tech 32 dolaru, nebo za kus? Za par to je dobra cena, za kus to je dost drahe.
P.S.: aha za kus
takze tj 32+32+25 = 89 => 1513 Kc, coz je o 500 min, nez cela sada (stredobas i vyskac) novych a kvalitnejsich repro
... skoda, ze abych mohl namontovat nove repro, musim si ze starych nechat objimky (je v ni zataveny kondik pro oddeleni pasma pro vyskace => vyskac i kondik to odnesl destrukci), jinak jsem ti je mohl za symbolickou castku prodat.
P.S. II
Takze tito volvici asi
nemaji zadne hlidani zarovek. Odpojil jsem i komplet zadni svetla a nic nikde nervalo (pri klicku v II poloze). Nestartoval jsem, pac jsem byl v garazi. Takze podle me se nemusime bat dat tam treba i
LEDky misto tech P21W/5W dvouvlaken. Nicmene ty uz jsou ale dost dost drahe
Jinak jsem zkousel
pridat dalsi zarovku do zadni mlhovky na pravou strahu. Kastlik na zarovky tam ma vse pripraveno, vyloupl jsem jen cernou kritku ve svetle, ale bohuzel asi tam neni kabelazi privedena stava
Myslel jsem, ze to je centralne do toho modulu, ale asi tam neco nekde je odpojeno. Bohuzel tak nejde vzadu udelat, aby mlhovky svitily na obou stranach. Skoda