Peťo, keď kupujem niečo do môjho auta, alebo všeobecne, tak len na základe prečítaných testov a recenzii, dlho študujem skôr ako cvakám, a koľko čo stoji je u mňa na druhom mieste, nie som natoľko bohatý aby som si mohol dovoliť kupovať lacné veci. Si strelil úplne vedľa keď si napísal že "auto za 30tisic a čínske gumy" ale beriem to tak že ty ma nepoznáš.
Tie Hankooky nestali 50€/kus ale 88€/kus a sú ako Flaksy už napísal, a mali minulý rok keď som ich kúpil výborne výsledky v testoch, predtým som na aute mal Pirelli P6000 od výroby, a tie nenormálne hučali až som si myslel že mi odišli všetky ložiská na raz... Tieto Hankooky sú naozaj tiché a majú výbornú adhéziu na sucho, ani raz ma nesklamali a to ja nie som človek typu 90-130 km/h, kolónku "Rýchlosť opotrebenia" v testoch si ani nevšímam.
Keby sa opotrebovali obidve zadné gumy rovnako tak žiadnu tému ohľadom toho by som nezaložil aj keby boli zodraté až do kordov po len 10,000 km, proste bral by som to tak že odslúžili si svoje a je čas kupovať nove... žiadna tragédia, ale to že len jedná zo štyroch takto dopadla tak to ma prekvapilo ale stále si myslím že chyba bude inde a nie v tej gume.
P.S. Ďalšia sada letných bude zn. Nokian